Wraz ze swoim niezastąpionym zespołem kuchennym trzykrotnie wywalczył tytuł najlepszej restauracji w Polsce, w największym polskim festiwalu kulinarnym „Restaurant Week Polska”. W kuchni jest tradycjonalistą, zakochanym w rodzimej kuchni polskiej i regionalnej. Swoje inspiracje kulinarne czerpie także z kuchni francuskiej oraz włoskiej. Uwielbia łączyć tradycje z nowoczesnością.Tworząc swoje potrawy stawia przede wszystkim na jakość produktu, smak, aromat, różnorodność tekstur i estetykę. Uwielbia przygotowywać mięsa z szczególności ceni sobie jagnięcinę, wołowinę oraz kaczkę. Jego autorytetami kulinarnymi są Gordon Ramsay i Paul Bocuse – świetni i nietuzinkowi szefowie kuchni.
Together with his kitchen team, he won the title of best restaurant in Poland three times, in the largest Polish culinary festival "Restaurant Week Poland". In the kitchen, he is a traditionalist, in love with native Polish and regional cuisine. He also draws his culinary inspiration from French and Italian cuisine. He loves to combine tradition with modernity.
When creating his dishes, he focuses primarily on product quality, flavor, aroma, variety of textures and aesthetics. He loves to prepare meats with a particular appreciation for lamb, beef and duck. His culinary authorities are Gordon Ramsay and Paul Bocuse - great and unusual chefs.
"Patrycja Szczepaniak
Uczennica Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie. Patrycja mimo młodego wieku, ma na swoim koncie wiele sukcesów, tj.
- II miejsce w IX Ogólnopolskim Konkursie dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny.
- II miejsce w konkursie Junior Culinary Cup 2020
- I miejsce w I Podkarpackim Konkursie Kulinarnym Horeca Expo Rzeszów w 2019
- Europejski konkurs EkoGala 2022
- II miejsce w Kulinarnym Pucharze Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego 2023
- I miejsce podczas Kulinarnego konkursu „Rozwiń kulinarne skrzydła” 2023
- I miejsce w Bocuse d'Or Poland 2023
Student of the Economic School Complex in Rzeszów. Patrycja, despite her young age, has many successes to her credit, ie.
- Second place in the IX National Competition for catering schools for the best culinary recipe.
- Second place in the Junior Culinary Cup 2020 competition.
- First place in the 1st Subcarpathian Culinary Competition Horeca Expo Rzeszów in 2019
- European competition EkoGala 2022
- Second place at the Polish Beef and Pork Culinary Cup 2023
- First place during the Culinary competition "Rozwiń kulinarne skrzydła/Spread the Culinary Wings" 2023
- 1st place during the Bocuse D'or Poland 2023 competition