Kilka słów... o nas

  • about us

Absolwent Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie. W kuchni pracuje nieprzerwanie od 15 lat. Obecnie jest szefem kuchni w restauracji Patio w Grand Hotel Boutique w Rzeszowie oraz Starym Browarze Rzeszowskim. Zdobywca II miejsca w Bocuse d’Or Poland 2021. Dwukrotnie zdobył tytuł Mistrza Polski w podawaniu Baraniny. Podwójny zwycięzcą konkursu kulinarnego Smaki Galicji. Zwycięzca Bocuse d'Or Poland 2023.

 

 They started their adventure with gastronomy in the same school, and now they form a harmonious team in one of Rzeszów's restaurants. Kamil is already on the podium of the Polish Culinary Cup in 2018. Unfortunately, due to adversity they could not take part in the next edition. Winner of the Bocuse d'Or Poland 2023 competition. Are you curious why?

Kamil Tłuczek

Wspierają nas - Support us

Sprawdź nas - Check us

Kontakt / Contact